Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
1 november 1999
 

[NWI Officiele huizenkrant]
[Prive Roddelbox]

Bloemendaal stelt orde op zaken

Van onze hockeymedewerker - AMSTERDAM, maandag

Koploper Bloemendaal zette na de nederlaag van vorige week tegen Klein Zwitserland de zaken met een klinkende 5-2 overwinning op Oranje-Zwart weer enigszins recht. Vorig jaar nog speelde Oranje-Zwart in de play-offs voor het landskampioenschap een hoofdrol. Pas na strafballen haalde Bloemendaal de landstitel. Inmiddels zijn de Eindhovenaren afgegleden tot een modale ploeg die nog maar vier punten is verwijderd van een degradatieplaats. De vertraagde komst naar Eindhoven van de Pakistaanse geweldenaar Shahbaz (hij was er tegen Bloemendaal eindelijk weer volledig bij) en de nog steeds afwezige Australiër Stacey helpen niet bij de bijna smachtende drang tot nieuwe successen.

Weliswaar kwam Piet-Hein Geeris over van buurman Den Bosch, maar het loopt nog steeds niet met de ploeg van Michel van de Heuvel. Bloemendaal had maar één goede helft nodig om de strijd te beslissen. Na de rust (4-2) gebeurde er niet zoveel meer.

Het vorige week zo verrassende Klein Zwitserland (2-1 winst op Bloemendaal) merkte bij hekkensluiter Hurley dat roem heel vluchtig is. Hurley haalde op het nieuwe moeilijk bespeelbare thuisveld een derde gelijkspel van dit seizoen binnen. En dat zijn de enige punten van de Amsterdammers tot nu toe in deze competitie. Klein Zwitserland dacht dan ook te lichtvaardig over het duel en had zelfs niet over geluk te klagen toen Webster alsnog met een strafcorner een gelijkspel binnenhaalde (2-2).

 






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.