Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

donderdag
28 oktober 1999
 

[ABN AMRO]
[Primafoon opent je wereld]
[CMG]
[Demon]
[BOL]
[Reaal]
[Yess]

Burgemeester Hulst
wil roze wc-pot

HULST, donderdag

De burgemeester van Hulst heeft er een officieel persbericht over doen uitgaan: hij en zijn echtgenote willen de raamkozijnen aan de achterkant wit schilderen. En de toiletpotten in zijn woning worden roze.

Burgemeester A. Kessen is de belangstelling van de pers voor alles wat hij aan zijn woning verandert beu. Aanleiding voor die belangstelling is het uitlekken van een vertrouwelijk plan om de burgemeesterswoning voor dertig mille te beveiligen.

Kort hierop zou de Hulster burgervader tegen voorzitter F. de Vries van de partij Progressief Hulst hebben gezegd: ,,Man, als ik een pistool had, schoot ik je kapot''. Volgens De Vries verdacht Kessen de partij van het lekken. Via zijn advocaat bood Kessen vervolgens zijn excuses aan. Hij wil verder aan de hele zaak, inclusief de beveiligingsplannen, geen woorden meer vuil maken.

Een artikel woensdag in de Provinciale Zeeuwse Courant, over de vervanging van dubbel glas door gewapend glas in de burgemeesterswoning, is hem blijkbaar in het verkeerde keelgat geschoten. ,,In het belang van openheid en openbaarheid'' kondigde hij gisteren in een persbericht de veranderingen in zijn woning aan. Ook deelde hij mee de kosten van de aangebrachte veranderingen zelf te betalen.

,,In de toekomst zult u steeds van verdere veranderingen aan en binnen het woonhuis van de burgemeester op de hoogte worden gesteld'', belooft hij de media.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.