Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


zaterdag
23 oktober 1999

 


[CMG]
[Reaal]
[Demon]
[Belastingdienst]
[BOL]
[KPN Zomerweken]

Ex-viendje Sabine gelooft niet
dat tv-romance vervolg krijgt
"BART NIET HAAR TYPE"

Van onze speciale verslaggever - TILBURG, zaterdag

Sabines hartsvriendinnen reisden donderdag halsoverkop af naar Almere om hun maatje feestelijk te ontvangen in de 'echte' wereld. Ondertussen volgde de rest van haar kennissenkring de spannende ontwikkelingen op de voet in haar stamkroeg, café Hopper in Tilburg.

Onder hen bevindt zich Koen Verhulst, een ex-vriend van Sabine. "Natuurlijk vind ik het jammer dat ze eruit ligt, zeker omdat juist zij voor wat actie zorgde. Verwacht had ik het niet, maar ja, die relatie met Bart viel niet goed bij de rest. Volgens mij hebben ze een complot gesmeed tegen hen. Of Bart haar type is? Nee, niet echt, hij is te rustig. Ik denk dat Sabine hem meer ziet als een maatje, maar wanneer ze allebei uit het huis zijn is dit zo over."

Hype
Hopper-eigenaar Frans de Bruijn vindt de hype rond Big Brother best. De uitzending is dagelijks in de druk bezochte kroeg te zien. "Maar het is niet zo dat ik Tilburg vol hang met aanplakbiljetten zodat de mensen bij ons komen kijken. Ik had trouwens niet gedacht dat het programma zo'n impact zou hebben, misschien dat ik dan de zaken wel wat grootser had aangepakt. Het is hier gespreksonderwerp nummer één."

Hij kent Sabine niet echt goed. Toch denkt hij dat Veronica een vrij reëel beeld van haar heeft geschetst. "Eerlijk, spontaan en niet op haar mondje gevallen een pittige juffrouw. Dat ze een relatie kreeg, verbaasde mij niet, ze krijgt in het café volop aandacht van jongens. Ik denk dan ook dat meer vrouwen op haar hebben gestemd, want die kunnen het nooit zo goed hebben als een 'collega' het beter bij de mannen doet. De uitslag zegt meer over de kijkers dan over Sabine. Volgens mij blijft Bart hierdoor wel over tot het laatst, want hij moet nu een klap verwerken en daar wekt-ie weer sympathie mee", denkt de Bruijn, die zich haast te melden dat er binnenkort een Big Brother-feest in Hopper wordt gehouden.

Bram Tinga kent Sabine eveneens uit het uitgaansleven. "Bepaald geen verlegen meisje, vlotte meid, recht voor zijn raap. Ja, ik heb ook gelezen dat het halve land nu een bloedhekel aan haar heeft. Knap hoor, dat mensen zo snel een beeld van iemand hebben", schampert hij. "Eerst vond iedereen haar een lieve meid en binnen een paar dagen is ze plotseling de grootste trut van Nederland. Benieuwd hoeveel mensen haar dat straks recht in het gezicht durven te zeggen. Goed, ze heeft er zelf voor gekozen om in dat huis met al die camera's te gaan zitten, maar volgens mij heeft ze de gevolgen onderschat."


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.