Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
QuickAlert
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
11 oktober 1999
 

[CMG]
[Prive Roddelbox]

Die-Haghe op eenzame hoogte

Van onze korfbalmedewerker - AMSTERDAM, maandag

In de veldkorfbalcompetitie was het een uitstekend weekeinde voor Die-Haghe. De ploeg van coach Hans Leeuwenhoek won zelf de moeilijke uitwedstrijd tegen OA/Olympia met 17-15 en zag Blauw-Wit in de streekderby tegen Groen-Geel struikelen met 22-21. Daardoor staat Die-Haghe nu maar liefst vier punten los van de concurrentie.

In Hoofdklasse A blijft DOS'46 koploper (18-10 winst op Trigon) terwijl Nic/VCD op een puntje afstand blijft door zeer verrassend PKC op eigen grond met 15-14 te verslaan. Twee ploegen behaalden hun eerste overwinning: KVS/PP won van AKC/Emilux met 17-16 en DVO klopte VADA/B. met 16-13.

Die-Haghe heeft het alleen in de beginfase even moeilijk gehad tegen OA/Olympia toen de Arnhemmers een 2-0 voorsprong namen. Toen de Haagse formatie bij 4-4 langszij kwam, nam zij het initiatief en gaf de partij niet meer uit handen. Halverwege was de stand al 5-10. Ook in het tweede gedeelte een beter Die-Haghe die door het zonder overtuiging spelend OA geen moment in gevaar werd gebracht. De Hagenaars konden op dit veld goed uit de voeten en hopen daar volgend jaar mei nog eens te staan omdat op dezelfde locatie de veldfinale gespeeld zal worden.

 






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.