Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
QuickAlert
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
11 oktober 1999
 

[CMG]
[Prive Roddelbox]

Bossche ijshockeyers blijven verbazen

Van onze ijshockeymedewerker - AMSTERDAM, maandag

's-Hertogenbosch blijft iedereen verbazen in de Super Liga. De dit seizoen in de hoogste afdeling debuterende Brabantse ijshockeyers versloegen zaterdag Boretti Tigers met 4-3. De dag ervoor moesten de door ziekte verzwakte Bosschenaren echter zelf een nederlaag incasseren. Knijnenburg Wolves was toen met 5-3 net even sterker. Gisteravond herstelde Amsterdam zich door Pelgrim Flyers met 3-1 terug te wijzen.

CVT Keuken Trappers eiste de eerste plaats in de bekercompetitie voor zich op door gisteravond met 9-3 te winnen van de Haagse Wolves. Een dag eerder haalden de Tilburgers stevig uit bij regerend landskampioen Agio Huys Tigers, dat nog altijd in afwachting is van de eerste overwinning.

Gisteravond trokken de Nijmegenaren voor de vierde maal in het nog jonge seizoen aan het kortste eind. In Geleen won Ruijters Smoke Eaters nipt met 3-2 en viel de winnende treffer in de derde periode. De dag ervoor werd Nijmegen voor eigen publiek door Trappers op een ruime 1-9 nederlaag getrakteerd. Wel heeft de landskampioen de eerste lijn van het succesvolle vorige seizoen weer kunnen completeren. Met het aantrekken van een derde shirtsponsor kon Nijmegen Frank Janssen contracteren. De ploeg beschikt daardoor weer over de gevaarlijke aanvalslijn van Tommy Speel, Theo Kruger en Janssen. Zaterdagavond ging Geleen in Heerenveen met 5-3 onderuit bij Flyers.

Stand: Tilburg 4-11, Geleen 4-8, Heerenveen 4-7, 's Hertogenbosch 4-6, Tigers Amsterdam, 4-6, Den Haag 4-3, Nijmegen 4-1.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.