Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
QuickAlert
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


zaterdag
2 oktober 1999

 


[Prive Roddelbox]
[Eurocard MasterCard]
[Tele2]
[CMG]

Winst Heerenveen

Van onze sportcorrespondent - MAASTRICHT, zaterdag

Lang heeft MVV met een veredeld reserveteam mogen hopen op een gelijkspel tegen Heerenveen. De stunt bleef echter achterwege omdat de thuisploeg te onzorgvuldig met de kansen omsprong. Heerenveen daarentegen bleek koelbloedig genoeg op de spaarzame momenten dat dat nodig was: 1-3.

De meeste fantasie zat in de fantasie-elf van MVV. En ook de meeste hartstocht in de duels. Vandaar ook dat het reserve-elftal van coach Wim Koevermans verdiend op voorsprong kwam. Nadat Wasio Taiwo al twee goede kansen had verprutst, schoot hij uit de beste mogelijkheid tegen de paal. Perez was ter plekke om het karwei af te ronden.

Jeffrey Talan scoorde op fraaie wijze de gelijkmaker. De eerste mogelijkheid halverwege de tweede helft was meteen goed voor de Heerenveen-overwinning. Antonie Lurling tikte de bal voorbij Rondags. MVV had de veerkracht niet meer om daarvan te herstellen, zeker niet nadat Lurling tien minuten later weer raak schoot.

MVV - Heerenveen 1-3 (1-1). 35. Perez 1-0, 42. Talan 1-1, 65 Lurling 1-2, 77. Lurling 1-3. Scheidsrechter: Oskam. Toeschouwers: 4800. Gele kaart: Vonk, Plum (MVV), Hansma, Tzvetkov, Holm, Pahlplatz (Heerenveen).

MVV: Rondags; Plum, Moonen, Vonk en Falix; Taiwo, Heymans (83. Van Dooren), De Jong en Kociski; Hollanders (72. Blanquez) en Perez.

Heerenveen: Vonk; Holm, Radomski, Hansma en Mitrita (60. Jepsen); Jensen, Huizingh en Lurling; Nrmela, Denneboom (46. Tzvetkov) en Talan (70. Pahlplatz).






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.