Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
QuickAlert
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


zaterdag
18 september 1999

 


[Freeler]
[Prive Roddelbox]
[CMG]
[V & L informatica]

Cambuur blijft zonder zege

Van onze speciale verslaggever - LEEUWARDEN, zaterdag

Interim-trainer Fred Rutten van FC Twente kan komende week met vertrouwen plaatsnemen aan de bestuurstafel om over een driejarig contract als hoofdtrainer te praten. Onder zijn leiding pakten de Tukkers gisteren in Leeuwarden een zwaarbevochten overwinning tegen Cambuur: 3-1. Daarmee nestelt FC Twente zich in de subtop en duwde het Cambuur verder in de problemen. De ploeg heeft nog geen wedstrijd gewonnen dit seizoen.

Cambuur-trainer Gert Kruys moet trouwens op zoek naar een vervanger voor verdediger Richard Elzinga. Hij werd gisteren onder z'n neus verkocht aan Sparta. "Hij zou spelen tegen FC Twente. Ik ben hier heel teleurgesteld over. Van de interesse wist ik, een transfer kon ik me voorstellen als we veel geld zouden ontvangen, maar niet vlak voor een wedstrijd. Intern heb ik hier nog wel wat over te zeggen en ik ga ervan uit dat ik het te ontvangen geld mag herinvesteren in uitbreiding van de selectie."

Treffers van Nelisse (voor Cambuur) en Van der Laan, Ter Avest en Vennegoor of Hesselink (voor Twente) brachten de 1-3 op het scorebord.

In het soms onvriendelijke duel Cambuur-FC Twente liep de Belg Frédéric Peiremans een zware enkelblessure op na een charge van Leonard van Utrecht en moest direct naar het ziekenhuis. Onderzoek moet uitwijzen of z'n enkelbanden zijn afgescheurd.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.