De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


vrijdag
3 september 1999

 


[CMG]
[Prive Roddelbox]

John de Mol commissaris bij Ajax

AMSTERDAM, vrijdag

Ajax draagt John de Mol, bestuursvoorzitter van Endemol Entertainment, voor als lid van de raad van commissarissen. Ook Sjoerd van Loon, vice-president Europa en Afrika van AEI Inc. (internationale logistieke dienstverlening), is benaderd. Beiden aanvaarden de benoeming.

De raad van commissarissen van de Amsterdamse club bestaat nu nog uit voorzitter Michael van Praag en bestuursleden Arie van Os en Hennie Henrichs. Met De Mol en Van Loon is de raad compleet.

• Shota Arveladze maakt deel uit van de Georgische ploeg. De Ajacied moet het met zijn land in het kader van de EK-kwalificatie op 4 september opnemen tegen Slovenië en op 8 september tegen Letland.

• - De Zuid-Afrikaanse bondscoach Trott Moloto heeft Aaron Mokoena van Ajax opgenomen in zijn selectie voor de eerste wedstrijd van de Afro-Asian Nations Cup. Doelman Hans Vonk van SC Heerenveen ontbreekt in de selectie.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.