De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


woensdag
18 augustus 1999

 


[Eurocard MasterCard]
[Prive Roddelbox]
[V & L informatica]

VS nodigen Iraanse voetbalteam uit

WASHINGTON, woensdag

De Verenigde Staten hebben de nationale ploeg van Iran uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd. Het duel zal op 16 januari volgend jaar in Los Angeles moeten worden gespeeld. "De komst van Iran is voor 75 procent zeker", zei een woordvoerder van de Amerikaanse voetbalbond. "Er moeten alleen nog wat details worden opgelost."

De VS en Iran, die sinds 1979 geen diplomatieke betrekkingen meer onderhouden, stonden vorig jaar tegenover elkaar tijdens het WK in Frankrijk. Het beladen duel eindigde toen met 2-1 in het voordeel van de Iraniërs.

• De Braziliaanse international Serginho verhuist van Sao Paulo naar AC Milan. De 28-jarige verdediger tekende bij de Italiaanse kampioen een contract voor vier jaar. Serginho kan zowel op de vleugel als in het centrum van de defensie uit de voeten.

• Voor de Braziliaanse voetballer Flavio Conçeiçao is een verlenging van zijn vakantie in zijn vaderland een duur grapje geworden. Het bestuur van zijn Spaanse club Deportivo La Coru na legde hem voor het vergrijp een recordboete op van ruim 300.000 gulden. De 26-jarige Conçeiçao meldde zich pas twaalf dagen na de hervatting van de training bij zijn club. "Daaruit blijkt een volkomen gebrek aan respect voor de coach en de andere spelers", aldus preses Cesar Augusto Lendoiro. De verklaring van Conçeiçao, dat hij om familieredenen met vertraging naar Spanje was gekomen, kon het clubbestuur niet overtuigen.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.