De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


woensdag
18 augustus 1999

 


[V & L informatica]
[Eurocard MasterCard]
[Prive Roddelbox]

Arsenal en Aston Villa
willen Bert Konterman

Van onze speciale verslaggever - KOPENHAGEN, woensdag

Het liedje 'Real Madrid' wordt weer afgespeeld. Zo ervaart Bert Konterman de daadwerkelijke interesse van Arsenal en Aston Villa voor zijn persoontje. Inmiddels zou ook Tottenham Hotspur in de markt zijn. "Belangstelling streelt, maar ik baal er wel een beetje van. Het was net rustig rond mijn persoon. Laten eerst de clubs maar tot een akkoord komen en dan zien we wel verder."

Maandag zat Kontermans manager Henk van Ginkel trouwens rond de tafel met Feyenoord om over de toekomst van de verdediger te praten. "Ik kom morgen in de Kuip en dan hoor ik wel wat Feyenoord van plan is. Of dat ze me willen verkopen of dat ze het driejarig contract eventueel willen openbreken, ik weet het niet. Duidelijkheid moet er komen. De communicatie kan beter. Ik wil niet een heel seizoen geconfronteerd worden met dit soort verhalen. Ik moet me op voetbal kunnen concentreren."

De verdediger uit Rouveen staat niet afwijzend tegenover een transfer naar Engeland. "Ik heb altijd een zwak gehad voor de competitie aldaar. Birmingham en vooral Londen zou natuurlijk niet verkeerd zijn. Alhoewel de vraagprijs, zo'n 35 miljoen gulden, natuurlijk nauwelijks op te brengen valt. Maar voor mij blijft snelle duidelijk het belangrijkste. Ik baal van al die geruchten."






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.