[Prive Roddelbox]
[FBTO Doorlopend Krediet]

Mols draait warm

AMSTERDAM, donderdag

Spits Michael Mols deed zijn nieuwe club Glasgow Rangers in de voorronde van de Champions League een groot plezier. De oud-aanvaller van FC Utrecht maakte in de eerste helft van het uitduel met FC Haka Valkeakoski uit Finland twee doelpunten. Uiteindelijk won de Schotse club, getraind door Dick Advocaat, met 1-4.

Behalve Mols begonnen ook Arthur Numan en Giovanni van Bronckhorst in de basis bij de Rangers. De overige treffers kwamen op naam van Amoruso en Johansson.

Dinamo Tbilisi won de eerste wedstrijd met 2-1 van Zimbru Chisinau. De ploeg die na de return op 4 augustus doorgaat naar de derde voorronde, is de tegenstander van PSV. Het Georgische Dinamo, getraind door de Nederlander Johan Boskamp, kwam even als de Moldavische tegenstander pas na rust tot scoren. De winnaar van het duel met PSV plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Juventus, nog niet zeker van Europees voetbal, won in de tweede ronde van de Intertoto-beker uit eenvoudig van de Russische club Rostselmash Rostov: 0-4.