De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


donderdag
29 juli 1999

 


[Netmail]
[Prive Roddelbox]
[FBTO Doorlopend Krediet]
[V & L informatica]

Feyenoord brengt
legioen in extase

Van onze sportcorrespondent - ROTTERDAM, donderdag

Feyenoord wist aan de vooravond van het nieuwe seizoen ongeveer 40.000 supporters in extase te brengen. In en rondom De Kuip genoot de trouwe aanhang van de traditionele Open Dag. Het grootste gejuich klonk toen aanvoerder Jean-Paul van Gastel in een open sportwagen met de kampioensschaal boven zijn hoofd het veld betrad.

De traditionele helikopter, die de nieuwe aankopen op de middenstip aflevert, bleef dit jaar met Jan de Visser en Tomasz Rzasa matig bezet. De van Excelsior overgekomen Mohammed Allach deed wel mee aan de demonstratie-training. Spits Somalia, deze week van het Braziliaanse Belo Horizonte overgenomen, bleef in zijn burgerkloffie op de tribune.

Ondertussen genoten jong en oud van de diverse attracties, stelde oud-speler Peter Houtman de spelers één voor één voor en zong de onvermijdelijke Lee Towers zijn bekendste wandellied. Net terug uit Argentinië, waar Julio Cruz net vader is geworden van zoon Juan Manuel, bleek vooral de spits van Feyenoord nog steeds uitermate populair.

Aanstaande zondag speelt de landskampioen in De Kuip een oefenduel tegen Aston Villa, waar oud-Feyenoorder George Boateng sinds kort onder contract staat.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.