De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
[I-mail]

 


donderdag
29 juli 1999

 


[ABN AMRO]
[Autosite]
[BOL, voor al uw boeken]

Nutreco koopt in Schotland

Van een onzer redacteuren - BOXMEER, donderdag

Het vee- en visvoerconcern Nutreco heeft de visvoeractiviteiten van de Schotse visvoerproducent BOCM Pauls in Renfrew gekocht.

De Boxmeerse onderneming wil hiermee de productiecapaciteit zeker stellen van de eerder deze maand aangekochte Schotse zalmkwekerijen en -verwerkers Marine Harvest McConnell.

BOCM Pauls is de vierde visvoerproducent van het Verenigd Koninkrijk. De fabriek heeft een capaciteit van 25.000 ton en een omzet van ƒ36 miljoen. Er werken 35 mensen.

Nutreco is marktleider in de belangrijkste markten voor visvoer. Het bedrijf heeft onder de naam Trouw Aquaculture al twee visvoerfabrieken in het Verenigd Koninkrijk. Door de overname van BOCM krijgt Trouw Aquaculture volgens Nutreco "een locatie met een strategische positie in de aquaculture-industrie in het Verenigd Koninkrijk."






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.