De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] ReiswereldDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


zaterdag
12 juni 1999

 


[Quicklink]
[Jaarverslag Service]
[Matchbank]
[Prive Roddelbox]

Kafelnikov op Rosmalen

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, zaterdag

Jevgeni Kafelnikov is toegevoegd aan het deelnemersveld van de Heineken Trophy, het grastennistoernooi dat maandag in Rosmalen begint. De Rus, tot komende maandag nog nummer één van de wereld, waarna hij wordt afgelost door Pete Sampras, meldde zich op het allerlaatste moment aanvoor het evenement op het Autotron. Hij nam één keer eerder deel.

Kafelnikov, die sinds hij de ranglijst aanvoerde nauwelijks een wedstrijd won, neemt de plaats in van Marcelo Rios. De Chileen meldde zich gisteren om duistere redenen af. De organisatie wacht op een doktersattest, want Rios schijnt met een blessure te kampen. Naast Kafelnikov komen ook publiekstrekkers Pat Rafter en Richard Krajicek in actie. De Heineken Trophy is de laatste voorbereiding op Wimbledon, dat maandag over een week in Londen begint.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.