De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] ReiswereldDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
[I-mail]

 


zaterdag
12 juni 1999

 


[ABN AMRO]
[Wanadoo]
[Libertel]
[Oce]
[Jaarverslag Service]
[V & L informatica]
[BOL, voor al uw boeken]
[Autosite]

Reclamecode berispt KPN

Van een onzer redacteuren - AMSTERDAM,zaterdag

Krantenlezers moeten goed op de kleine lettertjes letten bij de advertenties van KPN Telecom. De Reclame Code Commissie heeft de voormalige PTT al drie keer betrapt op het vermelden van prijzen exclusief 17,5% btw.

Bedrijven die zich in hun advertenties richten op het grote publiek zijn verplicht hun prijzen inclusief btw te vermelden. Omdat KPN al meerdere keren adverteerde met te lage prijzen, heeft de commissie de zaak in de openbaarheid gebracht. De commissie kan nog een stap verder gaan en de media vragen de advertenties van KPN niet meer te plaatsen.

Een woordvoerder van KPN belooft dat de nieuwe advertenties anders worden opgesteld. "We zullen voortaan het tarief met btw vermelden. Kennelijk is het niet voldoende om erbij te zeggen dat het bedrag zonder btw is."


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.