De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] ReiswereldDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


zaterdag
12 juni 1999

 


[BOL, voor al uw  boeken]
[Prive Roddelbox]
[Autosite]

Duitsers vragen
Tunis uitlevering
'Brein München'

Van onze correspondenten - FRANKFURT/JERUZALEM, zaterdag

De Duitse justitie zal Tunesië vragen om de uitlevering van de Palestijn Abu Daud. Daud wordt ervan verdacht de aanslag te hebben beraamd die tijdens de Olympische Spelen van München in 1972 een einde maakte aan het leven van elf Israëlische atleten.

Tot verbazing van de Duitse officier van justitie Manfred Wick verblijft Abu Daud niet meer in het onder Palestijns zelfbestuur vallende Ramallah, maar is hij uitgeweken naar Tunis.

Tegen Abu Daud was donderdagavond door de openbare aanklager in München, Manfred Wick, een nieuw arrestatiebevel uitgevaardigd op grond van informatie in een pas verschenen boek van de hand van de Palestijn.

Volgens Palestijnse justitiebronnen heeft het Palestijnse Zelfbestuur van Jasser Arafat na de publicatie van de memoires van de 59-jarige Abu Daud de bui zien aankomen, en Abu Daud gevraagd hebben uit Ramallah te vertrekken.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.