De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


vrijdag
4 juni 1999

 


[V & L informatica]
[Matchbank]
[Prive Roddelbox]
[Quicklink]
[Jaarverslag Service]

Vandenbroucke
blijft geschorst

BRUSSEL, vrijdag

De wielerploeg Cofidis handhaaft de schorsing van de Belgische wielrenner Frank Vandenbroucke. Dit was de uitkomst van een gesprek dat ploegleider Bondue en de directeur van de Franse wielerploeg Migraine gisteren voerden. VandenBroucke, winnaar van de klassieker Luik-Bastenaken-Luik, wordt sinds een maand verdacht van het gebruik van stimulerende middelen. Via de advocaat kwam hij in contact met de paardenfokker Bernard Sainz. Laatstgenoemde injecteerde Vandenbroucke meerdere malen. Zowel Lavelot als Sainz wordt door de Franse justitie verdacht van grootscheepse handel in doping.

Vandenbroucke reageerde donderdag gelaten op de handhaving van zijn schorsing. "Misschien moet ik de komende maanden maar als een voorbereiding voor het nieuwe seizoen opvatten", zei de renner die nog steeds hoopt deel te nemen aan de klassiekers in de herfst en het wereldkampioenschap.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.