De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


vrijdag
4 juni 1999

 


[Prive Roddelbox]
[Quicklink]
[Jaarverslag Service]
[Matchbank]
[V & L informatica]

Weer wielrenners vastgezet

PARIJS, vrijdag

De dopingbrigade in Parijs heeft de Franse wielrenners Durand, Morelle, oud-coureur Menthéour en de Brit Sciandri in verzekerde bewaring gesteld. Er is nog een vijfde persoon aangehouden.

De vijf zijn aangehouden in verband met het onderzoek naar Bernard Sainz en Bertrand Lavelot. Dat duo wordt verdacht van handel in verboden middelen.

Na een verhoor van negen uur werd Menthéour vrijgelaten. "De onderzoekers wilden meer aan de weet komen over Sainz en Lavelot", aldus de oud-prof. "Ze zijn ervan overtuigd dat de twee de spillen zijn in de handel van dopingproducten, maar dat is niet mijn mening." Volgens Menthéour zijn de onderzoekers zeer goed op de hoogte. "Zij werken professioneel en beschikken na maanden van onderzoek en het afluisteren van telefoons over een enorm dossier. Durand, Morelle en Sciandri blijven nog in verzekerde bewaring.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.