De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


vrijdag
4 juni 1999

 


[Prive Roddelbox]
[V & L informatica]
[Quicklink]
[Matchbank]
[Jaarverslag Service]

Oranje in WK-variant

Van onze speciale verslaggever - SALVADOR, vrijdag

Afgaand op de trainingen en de vaste rugnummers van het Nederlands elftal lijkt Frank Rijkaard voor de wedstrijd tegen Brazilië een oude WK-variant van stal te halen. Omdat Dries Boussatta en Jeffrey Talan tot dusver niet voldeden als rechteraanvaller en van Boudewijn Zenden al bekend is wat hij kan op rechts, lijkt Ronald de Boer morgen weer als tegenstander van Roberto Carlos te fungeren. Op het WK in Frankrijk lukte het De Boer na een moeizaam kwartier om de aanvallende linksachter constant achterin te houden. Clarence Seedorf neemt de plaats in van Ronald de Boer centraal op het middenveld. Een positie waar De Boer onder Rijkaard tot dusver onder de maat presteerde. De bondscoach heeft Wim Jonk, op het WK in de basis, nog achter de hand. Ruud van Nistelrooy neemt de plaats in van de afwezige Dennis Bergkamp.

Nederland: Van der Sar; Reiziger, Van Wonderen, Frank de Boer, Van Bronckhorst; Ronald de Boer; Seedorf, Davids, Cocu; Kluivert, Van Nistelrooy.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.