De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


dinsdag
25 mei 1999

 


[V & L informatica]
[Jaarverslag Service]
[BOL, voor al uw  boeken]
[Prive Roddelbox]

Bunga onderuit in play-offs

Van onze zaalvoetbalmedewerker - TILBURG, dinsdag

De eerste wedstrijd in de halve finales van de play offs zaalvoetbal leverde voor landskampioen Kanjers/Bunga Melati een nederlaag op. In de eigen sporthal De Drieburcht in Tilburg werd na een spannende wedstrijd met 3-4 verloren van HV/SCN. Belangrijk was in het begin van de wedstrijd bij een 0-0 stand de rode kaart vanwege hands voor Ronald Hertogh, waardoor het verdedigende evenwicht bij de Tilburgers wegviel. Zeelig kon overigens de strafschop niet benutten. Kanjers/Bunga Melati, dat het contract met de stroop-fabrikant met een jaar verlengde, stond bij rust nog met 3-2 voor, maar de tempoversnelling van een compleet HV/SCN in de tweede helft kon niet meer worden gevolgd, waardoor de Hoornse formatie tenslotte verdiend won (3-4).

Scoreverloop: 0-1 Keur (ed); 1-1 Loosveld; 2-1 Grünholz; 2-2 Hoekma: 3-2 Loosveld; 3-3 Zeelig en vlak voor tijd 3-4 door Tjaden.

De andere halve finale tussen Leekster Eagles en Den Haag/Trimeur leverde heel wat problemen op voor Trimeur. Pas diep in de tweede helft kon door een 'bevlieging' van Marciano Boumann de stand van 2-2 op 2-4 worden gebracht en was het verzet van Leekster Eagles gebroken. Overigens is de komst van Edwin Grünholz naar Trimeur onzeker geworden. Grünholz wil graag, maar moet dan eerst zijn contract bij Bunga Melati afkopen. En in die situatie is een patstelling ontstaan. Voorzitter Jacques Maes van Bunga: "Nu dit niet lukt wil Edwin weer blijven, maar zo gaat dat niet. Bovendien hebben wij voor hem inmiddels andere spelers aangetrokken en wij kunnen ons geld maar een keer uitgeven."

Scoreverloop: 0-1 en 0-2 Langenhuysen; 1-2 Dussel; 2-2 herder; 2-3 en 2-4 Boumann; 2-5 Annanach.

De returns van de halve finales staan voor vrijdag op het programma.

LZV/Kuypers is de derde ploeg geworden die degradeert. Kuypers verloor de beslissingswedstrijd tegen KW/Peter Langhout met 6-5. Grote man bij Langhout was Jeroen Rooyakkers met vier doelpunten. De topscorer vertrekt overigens volgend seizoen naar ADL/Copy Company.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.