De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


dinsdag
25 mei 1999

 


[BOL, voor al uw  boeken]
[Prive Roddelbox]
[V & L informatica]
[Jaarverslag Service]

Gouden Schoen voor Michael Mols

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, dinsdag

Met ruime voorsprong is Michael Mols de achttiende winnaar geworden van de Gouden Schoen behorend bij het TELESPORT/AMEV klassement Voetballer van het Jaar 1998-'99. De spits van FC Utrecht, die volgend seizoen uitkomt voor Glasgow Rangers, liet Johan Hansma en Eric van der Luer achter zich. De aanvoerders van Heerenveen en Roda JC veroverden respectievelijk de Zilveren en Bronzen Schoen.

'Golden wonder' Mols is helemaal beduusd wat hem de laatste weken allemaal is overkomen. "Eerst win ik de Gouden Schoen, begin juni ga ik trouwen, kort daarna word ik vader en dan ook nog eens een transfer naar een topclub. Ik denk dat ik pas later ga realiseren wat me allemaal is overkomen."

Voor Michael Mols is het niet de eerste keer dat hij door de rapporteurs van chef Dick Schneider onderscheiden werd. Net als in 1995 eindigde hij het vorig seizoen op de tweede plaats. Voor Hansma en Van der Luer is het de eerste keer in hun loopbaan dat zij in de prijzen vallen.

Het trio zal op maandag 30 augustus tijdens een groots gala in Studio 21 te Hilversum officieel worden gehuldigd.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.