De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


dinsdag
25 mei 1999

 


[BOL, voor al uw boeken]
[World OnLine]
[Gouden Gids]
[CMG]
[ING MKB Milieu campagne]
[KPN Zomerweken]
[Jaarverslag Service]
[Eurotunnel]

Titel niet-roker naar Regilio Tuur

Van onze Rotterdamse redactie - ROTTERDAM, dinsdag

De Nederlandse Nietrokersvereniging CAN (Clean Air Now) heeft de titel 'Niet-roker van het jaar' ditmaal toegekend aan Regilio Tuur.

De oud-profbokser kreeg de prijs afgelopen zaterdag in het World Trade Center aan het Beursplein in Rotterdam uitgereikt door demissionair minister Els Borst (Volksgezondheid).

Regilio Tuur had geen idee wat hem te wachten stond, toen hij naar het World Trade Center kwam. Woordvoerder W. Kruithof van CAN: "We hadden tegen hem gezegd dat er een bijeenkomst zou zijn van onze vereniging in het WTC en dat hij daarbij als fervent niet-roker en als echte Rotterdammer niet mocht ontbreken. Een klein smoesje eigenlijk."

Volgens CAN is het echter geen toeval dat Tuur de jaarlijks toegekende prijs deze keer in de wacht heeft gesleept. "Regilio is niet alleen op en top sportman. Hij stelt zich altijd op als een actieve niet-roker, vooral ook in openbare gelegenheden", aldus Kruithof.

De oud-profbokser, die tegenwoordig een herenmodezaak heeft aan het Eendrachtsplein in Rotterdam, liet weten 'zeer vereerd' te zijn met de nieuw verworven titel. Volgens Tuur is de prijs een extra motivatie om zich nog actiever te gaan inzetten voor de belangen van de niet-rokers in ons land.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.