De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


dinsdag
25 mei 1999

 


[World OnLine]
[Jaarverslag Service]
[Gouden Gids]
[CMG]
[ING MKB Milieu campagne]
[BOL, voor al uw boeken]
[KPN Zomerweken]
[Eurotunnel]

Normaal-zanger Jolink zwaargewond

Van onze correspondent - HUMMELO, dinsdag

Zanger Bennie Jolink van de Achterhoekse rockformatie Normaal is zaterdagnacht zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto uit de bocht vloog en frontaal tegen een boom reed.

Jolink is met een gebroken borstbeen en ernstige verwondingen aan zijn knie opgenomen op de afdeling intensive care van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Bovendien kampt de illustere voorman van Normaal met hartritmestoornissen.

Hoewel het nog volledig onduidelijk is hoe lang het genezingsproces in beslag zal nemen, verwacht Jolink over drie weken alweer op de planken te staan.

Het ongeluk vond plaats in de buurt van zijn woonplaats Hummelo. Opmerkelijk is dat het ongeval niet bij de politie is gemeld. Een van de bandleden die achter hem reed, bracht het slachtoffer meteen naar het ziekenhuis.

Manager Dick van Berkum laat weten dat de zanger een succesvolle operatie aan zijn knie achter de rug heeft en dat zijn lichamelijke situatie inmiddels stabiel is.

In 1992 raakte Jolink gewond toen hij met zijn auto van de weg raakte tijdens het wisselen van een cassettebandje.

De bijeenkomst die Normaal morgenavond organiseert tegen de eventuele aanleg van de Betuwelijn en de Noordtak door hun achtertuin, gaat gewoon door.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.