De Telegraaf-i [] VoorpaginaDe Telegraaf-i [] ArchiefDe Telegraaf-i [] XtraDe Telegraaf-i [] Reactie-RedactieDe Telegraaf-i [] NieuwsLinkDe Telegraaf-i [] NieuwsFocusDe Telegraaf-i [] VacaturesiteDe Telegraaf-i [] AutositeDe Telegraaf-i [] Weersite
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


dinsdag
25 mei 1999

 


[World OnLine]
[Eurotunnel]
[KPN Zomerweken]
[BOL, voor al uw boeken]
[CMG]
[Jaarverslag Service]
[Gouden Gids]
[ING MKB Milieu campagne]

Gestoorde ramt met auto hotel

Van onze correspondent - WIJK AAN ZEE, dinsdag

Een gestoorde man heeft in de nacht van zondag op maandag aan de Relweg in Wijk aan Zee grote schade aangericht door met zijn auto Hotel Zeeduin binnen te rijden. De 34-jarige Zaankanter reed in volle vaart met een Volkswagen Lupo door twee toegangsdeuren de receptie in. Om tot stilstand te komen tegen de balie waar een nachtwaker stond.

In de ontvangstruimte richtte hij nog grotere schade aan door heen en weer te rijden. De man, psychisch in de war, had vorige week ook al voor overlast gezorgd in het hotel. Zondagavond meldde hij zich in Zeeduin met het verzoek een kamer te mogen zien. Toen hem dat werd geweigerd, verliet hij het hotel om kort daarop met zijn auto de receptie te vernielen.

De verdachte is aangehouden en ingesloten. De nachtwaker en twee medewerkers van het hotel zijn door slachtofferhulp opgevangen. De schade beloopt in de duizenden guldens.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.