&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
29 maart 1999

 


[Autosite]
[V & L informatica]
[Prive Roddelbox]
[ABN AMRO]
[Netevents]

Oranje verzamelt en kleurt bij

Van onze Telesportredactie - AMSTERDAM, maandag
foto: Hans van Tilburg

Slechts bij Jaap Stam stak de kleur van z'n benen en gezicht schril af bij de zomerse omstandigheden gistermiddag in de schaduw van de Amsterdam ArenA. Waar de Spaanse, Italiaanse en zelfs Nederlandse voetbalarbeiders van Oranje met een gezond kleurtje rondliepen, kregen zonnestralen gisteren blijkbaar voor het eerst vat op de verdediger van het Engelse Manchester United.

De constatering kon gemaakt worden omdat Frank Rijkaard gisteren bij het samenkomen van de internationals de teugels liet vieren. Na de hernieuwde kennismaking werd er relaxt getraind met een afsluitend onderling partijtje. Na ruim een uur in de buitenlucht verhuisde het Nederlands elftal richting Hilton Amsterdam, het onderkomen in aanloop naar de vriendschappelijke interland woensdag tegen Argentinië.

Frank Rijkaard kon tot z'n genoegen constateren dat alle 19 internationals zonder fysieke problemen van de partij waren. Ronald de Boer bleek hersteld van een blessure. Alleen haakte broer Frank halverwege de training af. Hij is bezig op krachten te komen na een buikgriep.

Voor vandaag staan twee trainingen op het bijveld van de Amsterdam ArenA op het programma. Morgen wilde Frank Rijkaard aldaar ook de laatste oefensessie voor de interland tegen Argentinië afwerken, maar moet plaatsmaken voor Jan Wouters en de Ajax-selectie. Oranje zal daarom verhuizen naar het veld in de Amsterdam ArenA.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.