&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


maandag
29 maart 1999

 


[Autosite]
[Prive Roddelbox]
[V & L informatica]
[ABN AMRO]
[Netevents]

Kinheim winnaar in Nijmegen

Van onze honkbalmedewerker - NIJMEGEN, maandag

De honkballers van Baseball Express Kinheim hebben gisteren het tweedaagse Holland Casino-toernooi in Nijmegen gewonnen. Kinheim versloeg in de laatste wedstrijd regerend landskampioen Mr. Cocker HCAW met 6-15, waardoor de eerste plaats werd veroverd. De Haarlemmers profiteerden van een slordige vijfde slagbeurt, waarin HCAW veelvuldig in de fout ging en Kinheim liefst 12 punten kon scoren.

Het was de tiende maal dat het destijds naar Pionier Jan van de Vegte vernoemde toernooi door de Nijmeegse vereniging De Hazenkamp werd gespeeld. Het Amsterdamse Finish Profiles Expos, dat anderhalve dag voor het toernooi terugkeerde van een trainingskamp in het Amerikaanse Florida, eindigde op de derde plaats door het organiserende De Hazenkamp gisteren met 14-2 te verslaan.

Kinheim opende de tweede speeldag met een 7-6 overwinning op Expos. De dag ervoor had de formatie van coaches Bernie Beckman en Gerard Stenzler met 7-4 al gewonnen van Hazenkamp. HCAW was het toernooi zaterdag sterk begonnen met twee overwinningen. Eerst werd Expos snel op een 8-0 achterstand gezet en uiteindelijk met 8-4 verslagen, later werd met 12-0 van de Hazenkamp gewonnen.

Eindstand: 1. Kinheim, 2. HCAW, 3. Expos, 4. Hazenkamp.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.