&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
[I-mail]

 


donderdag
18 maart 1999

 


[KPN Business Center]
[ING bank]
[Beurstip]
[ING Bank]
[Belastingdienst]
[V & L informatica]
[Autosite]
[ABN AMRO]

Free Record Shop
komt met nieuwe
internetwinkel

CAPELLE A/D IJSSEL, woensdag

Free Record Shop komt in mei met een vernieuwde internetwinkel. Op de nieuwe site kan de klant kiezen uit 750.000 cd-titels, terwijl dat er nu nog 120.000 zijn. Behalve cd's zullen ook computerspelletjes, video's en cd-rom's in het assortiment te vinden zijn.

Nederlands grootste cd-verkoper richt zich met zijn on-line-winkel (www.frs.nl) nog op Nederland. Met de uitgebouwde versie moet het "op termijn" mogelijk zijn dat iedere Europeaan in zijn eigen taal en valuta een bestelling kan plaatsen en betalen. "Binnen anderhalf jaar moeten zes landen aangesloten zijn. We beginnen met Duitsland, waarna België, Frankrijk en Scandinavië volgen", licht bestuursvoorzitter Hans Breukhoven toe.

De platenbaas ziet de Free Internet Shop als een aanvulling op de gewone winkels. "De consument blijft voor de nieuwste Marco Borsato naar de winkel gaan, maar bestelt een oude Led Zeppelin via internet." Breukhoven stelt dat de verkoop via internet hem nog niets oplevert. "Het heeft nog geen geld opgeleverd en kost veel geld." De vernieuwing van de site slokt een "bedrag met zes nullen" op.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.