&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


woensdag
17 maart 1999

 


[Autosite]
[Eurocard Mastercard]
[Prive Roddelbox]

Mohammed Diara naar Vitesse

Van onze speciale verslaggever - ARNHEM, woensdag

Vitesse heeft de 18-jarige Mohammed Diara overgenomen van het Griekse OFI Kreta. De in Mali geboren middenvelder geldt als een van de grootste talenten van Afrika. Mohammed Diara, die uitkomt voor het nationale elftal van zijn land, kwam aan het begin van dit seizoen naar OFI Kreta, waar hij inmiddels drie treffers voor zijn rekening nam.

• De competitietopper tussen FC Groningen en FC Den Bosch is opnieuw verplaatst. In plaats van woensdag 7 april trappen de ploegen op dinsdag 6 april om 18.00 uur af in het Oosterpark.

• Marianne Timmer verricht vanavond de aftrap voor het duel FC Groningen - VVV. De wereldkampioene op de 1000 meter wordt door FC Groningen, voorafgaande aan het inhaalduel, om 19.45 gehuldigd.

• Bij wedstrijden tussen ADO Den Haag en FC Den Bosch komen geen aanhangers van de bezoekende ploeg meer binnen. De beide clubs hebben dat in overleg met de KNVB besloten. De maatregel is het gevolg van problemen met Haagse en Bossche aanhangers de afgelopen jaren. De supportersstop geldt in elk geval tot 1 juli 2001.

• De tuchtcommissie van de KNVB heeft de volgende spelers voor een wedstrijd geschorst: Goossen (Vitesse), Tammer (Sparta), Van Schoonhoven (FC Utrecht), Van Galen, Huiberts (AZ), Doomernik (Roda JC), Martens (Eindhoven), Van de Mije (Heracles), Venema (Veendam), Deckers (FC Den Bosch).






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.