&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


woensdag
17 maart 1999

 


[Matchbank]
[Netaspect]
[Rabobank]
[Primafoon]
[FBTO verzekeringen]
[Deloitte & Touche]
[World OnLine]
[CMG]

Bordeelhouder
Heuft verkoopt
zijn Yab Yum

Van een onzer verslaggevers - AMSTERDAM, woensdag

Het bekendste bordeel van Nederland, Yab Yum in Amsterdam, wordt per 1 mei verkocht. Eigenaar en oprichter Theo Heuft wil het na 24 jaar wat rustiger aan doen. Wel zal de 64-jarige Heuft de nieuwe leiding als adviseur bijstaan.

Wie de zaak aan het Singel overneemt is niet bekend. Heuft wil alleen kwijt dat het een 12-jaar jongere vakgenoot is uit Nederland. De formule en de prijzen van Yab Yum blijven ongewijzigd. De entree bedraagt 150 gulden en eenmaal binnen is het tarief 500 gulden per uur.

Heuft gaat naar eigen zeggen zijn verdiende geld eindelijk uitgeven. Ook wil hij een galerie openen vlakbij het Museumplein waar kopiëen van Hollandse meesters te koop zullen zijn.

Yab Yum heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een luxe bordeel waar zakenwereld en onderwereld samenkomen. Hoofdrolspelers in het beursschandaal van twee jaar terug lieten zich regelmatig verwennen in de club.

Ook maffia-baas Klaas Bruinsma kwam vaak in Yab Yum waar hij in een dolle bui ooit meerdere wandspiegels aan diggelen schoot. Het bordeel, dat zijn naam ontleent aan de Indiase god van de liefde, kwam enkele jaren geleden negatief in het nieuws toen een portier voor de deur werd doodgeschoten.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.