&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


woensdag
20 januari 1999

 



Vrevok simpel uitgeschakeld

Van een medewerker - NIEUWEGEIN, woensdag

Ondanks een zege op Emlakbank Ankara zijn de volleyballers van GEOV/Vrevok uitgeschakeld in de Europa Cup 3. De Turkse tegenstander van Ivo Martinovic's ploeg had vorige week namelijk Vrevok al met 3-0 verslagen in de achtste finale van de CEV Cup. In Nieuwegein verloor de thuisploeg de eerste set, waardoor Ankara zeker was van een plaats in de volgende ronde. Uiteindelijk won Vrevok het duel met 3-1 (19-25, 25-15, 27-25, 25-15).

GEOV/Vrevok had een minieme kans de eerste set te winnen en het de Turkse opponent nog lastig te maken. Na een redelijke achterstand in het begin van het duel, kwam de nummer twee van de huidige Nederlandse eredivisie behoorlijk terug.

De ploeg van trainer/coach Martinovic had het echter aan zichzelf te wijten dat Ankara zich uiteindelijk makkelijk voor de kwartfinale van de CEV Cup plaatste. Vrevok maakte simpelweg te veel fouten en door het nieuwe rallypoint-systeem kostte dat de Nieuwegeiners gelijk een groot aantal punten.

Dit leverde de Turkse ploeg, die het vooral moet hebben van de twee Bulgaarse internationals Konstantinov en Dimitchev, eenvoudig de setwinst. Daarmee was voor Ankara de klus geklaard.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.