&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Win ƒ10.000 met PC Idee

Van een onzer redacteurenBedenk een oorspronkelijk idee dat het gebruik van de pc leuker of nuttiger maakt. En doe mee aan de wedstrijd om de PC Idee '99 Trofee. Dagblad De Telegraaf houdt deze competitie samen met Davilex Software. De hoofdprijs is een cheque van ƒ10.000. Daarnaast zijn nog negen Davilex Software pakketten te winnen met een waarde van elk 1000.

Vorig jaar leverde deze wedstrijd bijna 750 inzendingen op. Daarbij waren inventieve ideeën en zelfs geniale vondsten. Reden om opnieuw een prijsvraag uit te schrijven. Voor al die mensen die iets weten te bedenken dat de pc thuis, op school of op het werk nog waardevoller maakt. Dat kan een handig softwareprogramma zijn, een bijzondere computergame of een nieuwe creatieve toepassing van Internet.

Meer dan de vorige keer zullen we dit jaar letten op levensvatbaarheid en praktische uitvoerbaarheid van uw plan. Na een bondige omschrijving wordt gevraagd aan te geven hoe dit idee in een product (bijvoorbeeld cd-rom) of dienst kan worden omgezet. Het is niet nodig alles tot in de kleinste details uit te leggen. Wel heeft het zin na te denken over de uiteindelijke vorm waarin het idee wordt gegoten. Bij (vrijwel) identieke voorstellen zal het meest uitgewerkte plan winnen. Zorg dat uw inzending niet groter is dan twee blocnotevelletjes. Bedenk dat de beste ideeën vaak ook de meest simpele zijn.

Deskundige jury
Ingezonden ideeën zullen worden beoordeeld door een deskundige jury. Deze bestaat uit Internet-deskundige Maurice de Hond, Davilex-directeur David Brons en onze columnist Adam Curry. Op de pagina i-Mail in de krant van dinsdag 15 december zal een top tien van de beste inzendingen worden gepubliceerd, die tot dan toe zijn binnengekomen. Ook de Internet-site van De Telegraaf (www.telegraaf.nl) zal er regelmatig aandacht aan besteden.

Stuur uw inzending naar:

Redactie Pagina i-Mail
Dagblad De Telegraaf,
Postbus 1601
1000 BP Amsterdam.
Of stuur een e-mail (zonder attachments).

Vermeld eerst uw naam en adres, vervolgens een korte omschrijving van het idee en ten slotte de concrete uitwerking ervan.

Personeel (en hun gezin) van De Telegraaf en Davilex Software is van deelname uitgesloten. De uiterste datum van inzending is maandag 11 januari 1999. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bedenk dat de beste ideeën in aanmerking komen voor publicatie. Door inzending geeft u daarvoor automatisch toestemming. Hetzelfde geldt voor het gebruik ervan. De kans is groot dat uw idee ook daadwerkelijk op de markt wordt gebracht. De inzenders van de tien beste ideeën zullen op vrijdag 5 februari bij De Telegraaf worden uitgenodigd. Publicatie van de uitslag volgt op dinsdag 9 februari in deze krant.©1998 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator of Microsoft Internet Explorer