Telegraaf-iDe krantLaatste nieuwsSportflitsenDFTDigiNieuwsCrazyLife


All-in-one met foto-index print

De all-in-ones worden steeds populairder vanwege het geringe ruimtebeslag. Hewlett-Packard introduceert een combinatie van een kleurenprinter, fax, scanner en kleurenkopieerder.

De PSC 950 is HP's kleinste 'flatbed' alleskunner voor thuisgebruik. Voorzien van gleuven voor CompactFlash, smartmedia en memory stick geheugenkaarten kan hij met de meeste digitale camera's direct draadloos communiceren.

Nieuw is de door HP ontwikkelde foto-indexprint. Digitale foto's kunnen nu eenvoudig direct vanaf de camera worden geprint. Gebruikers hoeven hiervoor slechts een geheugenkaart in het juiste slot te steken en op de knop 'voorbeeldvel' te drukken. Vervolgens bepaalt de gebruiker welke foto's moeten worden geprint, in welk formaat en op welk papier. Het aanvinken van rondjes naast afbeeldingen is voldoende. Op deze wijze kunnen de geselecteerde foto's worden geprint zonder dat hiervoor een computer nodig is. Foto's kunnen ook vanaf de geheugenkaarten direct naar de pc worden gestuurd.

Het apparaat heeft een ingebouwd faxmodem. Faxen worden verstuurd met een snelheid van zes seconden per pagina. De PSC 950 scant met een optische resolutie van 600 x 1200 dpi. Ze kopieert 12 pagina's per minuut in zwartwit en 9 in kleur. De prijs is 999 gulden.

© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden.