Telegraaf-iDe krantLaatste nieuwsSportflitsenDFTDigiNieuwsCrazyLife


Digitale kiekjes op de HCC-dagen

Voor koopjesjagers zijn de HCC Dagen niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. De computergebruiker die op de hoogte wil blijven van de laatste trends komt daarentegen steeds meer aan zijn trekken. Dit jaar is op de beurs volop aandacht voor digitale fotografie, video en beeldbewerking. In het Digiworld paviljoen is een uitgebreid assortiment camera's, scanners en printers te vinden. Ook voor het afdrukken van foto's van diverse opslagmedia kunnen bezoekers er terecht.

In het Muziekpaviljoen demonstreren een aantal producenten de mogelijkheden van muziek en multimediatoepassingen in combinatie met de computer. De bezoeker kan zich laten informeren over uiteenlopende producten als synthesizers, speakers, geluidskaarten, Firewire kaarten, mp3 spelers en diverse softwarepakketten.

In Hal 9 is het mogelijk een kijkje te nemen in de toekomst. Bij de presentatie van huisautomatisering wordt getoond hoe internet gebruikt kan worden om op afstand apparaten te regelen. Zo is het binnenkort wellicht mogelijk om de schuurdeur op afstand te ontgrendelen als er een leverancier voor de deur staat.

De HCC zelf ontbreekt natuurlijk niet. In HCC City presenteert de club zich. Er zijn onder meer lezingen en discussies over actuele ICT onderwerpen. Natuurlijk is er op de beurs uitgebreide informatie te vinden over Windows XP. En voor koopjesjagers zijn er hebbedingetjes genoeg. De HCC dagen: 23 t/m 25 november, Jaarbeurs Utrecht.

© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden.