Priscilla: GESLAAGD
Lisa-Marie: ONZEKER

"Hij leerde me alles: hoe ik me moest kleden, hoe ik moest lopen, mijn make-up moest aanbrengen, mijn haar moest dragen, hoe ik me moest gedragen, hoe ik hem moest liefhebben. Door de jaren heen werd hij mijn vader, mijn echtgenoot, bijna mijn God."

Zo omschrijft Priscilla Beaulieu haar leven met Elvis in haar boek 'Elvis and Me'. Ze is inmiddels een zelfverzekerde zakenvrouw die we momenteel op de home-shopping tv-kanalen zien, waar zij je-ziet-er-niets-van-haarstukjes en parfum verkoopt. Ze had een rol in 'Dallas' en in de melige 'Naked Gun'-cyclus. Bovenal is Priscilla de motor achter Elvis Presley Enterprises, dat op jaarbasis honderden miljoenen dollars omzet met de muziek, de naam en de beeltenis van haar heupwiegende ex. Zij maakte van het verliesgevende 'Graceland' binnen enkele jaren een mini-Disneyland met een geschatte waarde van een miljard dollar.

Dochter Lisa Marie daarentegen heeft het moeilijk. Weliswaar is zij door de erfenis van haar vader steenrijk, maar alles wat ze probeert mislukt. Een carrière als fotomodel en een loopbaan als zangeres kwamen niet van de grond. Zij trouwde met musicus Danny Keough, kreeg twee kinderen, ging scheiden, huwde vervolgens met Michael Jackson en ging ook van hem af. Zij gaat, volgens insiders, gebukt onder het imago van haar vader en de zelfverzekerdheid van haar moeder. Ze ping-pongt van de ene naar de andere depressie. Nu wil ze weer bij Keough terug, maar deze bedankt vooralsnog voor de eer.