telegraaf.nlDe krantLaatste nieuwsSportPriveDFTDigi
do 22 mei 2003, 10:20  
---
Nu in De Telegraaf 
Vandaag in de krant
---
Privé 
Showbizznieuws 
 
Hotshots 
Hotshots 
---
Ga naar 
Eindexamens 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
ARCHIEF 
ABONNEER MIJ 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Service 
Scorebord 
AEX-koersen 
Bioscoopagenda 
Dagje uit 
Historisch archief 
---
Met Elkaar 
Voetbalmakelaars actief in Transferspel 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Telegraaf Holding 
Alle uitslagen, standen, programma's 
Koop nu een historische voorpagina 
Voetbaluitslagen per sms 
[terug]
 P R I V É 
 
  Of Esther Hart
nog vrijgezel is...

   
 

RIGA - De Nederlandse deelneemster aan het Eurovisie Songfestival, Esther Hart, hield woensdagavond vanuit de Letse hoofdstad Riga een chatsessie met haar fans. Het systeem was nog maar net opgestart of vragen als "Ben je nog vrijgezel?" en "Heb je een vriendje?"' rolden al over het scherm.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (600x401, 46kb)
Esther Hart viert in Riga zelfs haar tienjarig samenzijn met Aram (Foto: ANP)
De 32-jarige Esther Katinka Hartkamp, zoals ze voluit heet, kon er wel om lachen. En ja, ze heeft al jarenlang een relatie met ex-Kane-bassist Aram Kersbergen. "Toch vond ik dat er ook veel originele vragen binnenkwamen", zegt Hart. "Zo wilden mensen weten of ik al Lets spreek, maar daar kan ik echt geen touw aan vastknopen. Ze vroegen zich ook af of ik al heimwee heb, maar mijn vriend is bij me en het is hier heel gezellig. Dus ik houd het zeker wel vol."

De chat was te volgen via www.songfestival.nl, een site van de NOS en TROS. Volgens een TROS-voorlichtster hebben in het halve uurtje dat ervoor was ingeruimd ongeveer tweehonderd mensen ingelogd.

Badkamer

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (300x202, 19kb)
De hele Nederlandse delegatie: Vlnr: Judith van Kuyk, Vera van der Poel, Linda Bloemhard, Esther Hart, Alan Michael en Derdre Twiss
Een van de vragenstellers wilde weten of ze in het hotel goed wordt verwend. "Nou, het is absoluut een goed hotel, met uitzondering van de badkamer", aldus Hart woensdagavond. "De vloerverwarming staat zo hoog dat het wel 40 graden is. Alleen met badmatten op de grond kan ik daar op blote voeten staan. Een lid van onze ploeg heeft de vloer al gebruikt om gewassen sokken op te drogen. Een keer was het zo warm dat ik het raam heb opengezet, maar toen deed de airco het weer niet."

Hart, geboren in Epe en tegenwoordig woonachtig in Rotterdam, vindt het jammer dat tijdens een van de repetities een glimp van haar outfit te zien was voor de pers. Ze gaat optreden in een goudkleurig leren pak van ontwerpster Carla V. uit Amsterdam. "Ik had dat eigenlijk nog even geheim willen houden en dat is dus niet gelukt. Maar gelukkig heeft nog niemand echt goed gezien hoe het me staat."

Songfestivalfan? Zie ook www.eurosong.nl.
 

zoek naar gerelateerde artikelen


do 22 mei 2003, 10:20

[terug]
     
© 1996-2003 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.