" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

WATERMAN

21-01/30-01 De eerste helft van juli belooft interessant te worden. Liefde op het eerste gezicht is absoluut mogelijk; zo niet dan weet die ander u in ieder geval charmant te verrassen. Eind juli zal de sfeer wat gespannen zijn, maar eind augustus beleeft u onvergetelijke momenten met uw geliefde, terwijl uw liefdesleven half september stormachtig zal zijn.

31-01/09-02 U staat een droomzomer te wachten. Half juli wordt uw liefde eindelijk beantwoord. Later deze maand blaakt u van zelfvertrouwen. De eerste helft van augustus staat in het teken van liefde en een verbintenis staat in de sterren. Deze heerlijke periode zet zich voort tot eind september en wordt alleen midden september even onderbroken door stress.

10-02/19-02 U profiteert tot half juli van de aanwezigheid van Jupiter. Tussen medio juli en half augustus wordt uw huidige relatie versterkt of u begint een nieuwe romance. Hoe dan ook u hebt een veilig en goed gevoel. De tweede helft van juli hebt u alleen maar oog voor uw geliefde. Begin september geniet u van uw vakantieland of van iemand die u daar ontmoet.

Vurigste minnaar: tweelingen en weegschaal, beste kameraad: ram en boogschutter