" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

TWEELINGEN

22-05/01-06 Heftige emoties kenmerken deze kleurrijke zomer. Het eerste deel van juli wordt opmerkelijk. Met uw natuurlijke charme trekt u bijzondere mensen aan. Eind juli wordt uw liefdesrelatie op de proef gesteld door vervelende conflicten. In augustus kunt u het geluk in de liefde niet op, maar in de eerste helft van september wordt u teleurgesteld en blijft u zitten met een prangende vraag.

02-06/11-06 Het geluk is deze zomer met u en Jupiter overlaadt u met geschenkjes. Juli staat in het teken van interessante en veelbelovende ontmoetingen. Veel vrijgezelle tweelingen vinden hun wederhelft. Eind augustus-begin september is de tijd rijp voor een ideale samensmelting: beantwoorde liefde gaat hand in hand met een intens gevoel van zekerheid.

12-06/21-06 Heerlijke momenten zullen deze mooie zomer kenmerken. Het geluk lacht u de hele maand juli toe. Uw sociale leven is inspannend. U bent zeer gewild, ze staan voor u in de rij! U hebt het er maar druk mee. In de liefde hebt u niet te klagen. De eerste week van september wordt uw van nature toch al overtuigende verleidingskracht nog eens vergroot.

Vurigste minnaar: waterman en weegschaal, beste kameraad: leeuw en ram