" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

STEENBOK

23-12/01-01 Van eind juli tot half augustus leeft u in absolute harmonie. Bereid een amoureuze escapade voor. De tweede helft van augustus begeeft u zich op het liefdespad... U straalt enorme passie uit en dat wordt door de desbetreffende(n) opgepakt. Voor 20 september begint u een romance met die lieverd, die al sinds eind juli in uw hoofd spookt. Eind september voelt u zich eenzaam.

02-01/11-01 Saturnus maakt het u deze zomer niet makkelijk. De eerste twee weken van juli trekt uw partner alle aandacht naar zich toe, waardoor er in de tweede helft veel spanning ontstaat. In augustus waardeert u elkaar weer en bent u gelukkig. Begin september is er weer een kleine inzinking, maar daarna is alles koek en ei.

12-01/20-01 Van 7 tot 21 juli lijkt u van een andere planeet te komen. U kunt nauwelijks met uw geliefde communiceren, wat verwarring en teleurstelling geeft. Toch wordt u deze periode door uw eega gestimuleerd. Half augustus voert tederheid de boventoon. Begin september echter zal het u in de liefde weer niet zo best gaan. Discussies en scheldpartijen zijn troef.

Vurigste minnaar: stier en maagd, beste kameraad: schorpioen en vissen