" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

SCHORPIOEN

23-10/02-11 Als u ongelukkig bent in uw huidige relatie moet u actie ondernemen. Rond 29 juli zal een externe factor u de ogen openen, waarbij een goede vriend op zijn beurt u geruststelt. De tweede helft van augustus neemt u een riskante beslissing wat uw liefdesleven betreft. Vanaf eind augustus zijn er mogelijkheden voor een nieuwe relatie of om de draad weer op te pakken.

03-11/12-11 U wordt deze zomer heen en weer geslingerd tussen uw verstand en gevoel. U staat voor een belangrijke keuze. De sterren adviseren u in deze kwestie uw hart te volgen. In augustus en september worden vriendschappen en amoureuze verhoudingen begunstigd. Op uw vrienden kunt u bouwen, dus sla hun advies niet zomaar in de wind! Eind september kunt u 'zwaar weer' verwachten.

13-11/21-11 U droomt ervan om met uw geliefde alleen met vakantie te gaan. Houdt het niet bij dromen! In augustus begint een verdrietige periode voor u, maar gelukkig vindt u steun bij uw vrienden. September wordt in alle opzichten een goede maand. U voelt zich zeker en bent zich bewust van uw onweerstaanbare charme.

Vurigste minnaar: kreeft en vissen, beste kameraad: maagd en steenbok