" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

RAM

22-03/31-03 Deze zomer bent u in absolute topvorm. Niets of niemand kan u stoppen. U bent zeker van uzelf en uw charme. In de liefde gaat het voortvarend. Met name in juli zonder twijfel de meest opwindende maand wachten u onvergetelijke momenten. Uw geliefde wakkert uw energie aan en daagt u uit. Een veelbelovende zomer waarin uw verlangens in vervulling gaan.

01-04/10-04 Uw bewustzijn wordt deze zomer gestimuleerd. U wordt op handen gedragen en voelt zich beschermd. Tussen half juli en eind augustus lacht het geluk u toe. Wat betreft de liefde ligt het accent in de tweede week van juli en eind augustus. Dan bruist u van energie en geniet u van fijne momenten met uw dierbaren. Begin juli en september zit u in een emotionele dip.

11-04/20-04 U gaat een verwarrende zomer tegemoet vol vraagtekens en nonchalance maakt zich van u meester. 12 juli en begin september krijgt u mogelijk een fikse teleurstelling te verwerken. De eerste twee weken van juli worden spannend, ja zelfs idyllisch wat de liefde betreft. Vanaf 12 augustus ontvangt u positieve energie van de sterren en begin september staat u in het middelpunt van de belangstelling...

Vurigste minnaar: leeuw en boogschutter, beste kameraad: tweelingen en waterman