" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

MAAGD

24-08/02-09 In de tweede helft van augustus begint de zomer pas echt: samen met uw vrienden hebt u de tijd van uw leven. Tussen 12 en 20 september geniet u van absolute harmonie. U bent geliefd en wordt gewaardeerd, u bent tevreden over uzelf en leeft op goede voet met anderen. In de liefde schiet u deze zomer, bijgestaan door Cupido, midden in de roos!

03-09/12-09 De eerste twee weken van juli bruist uw liefdesleven. Ga er met uw geliefde een paar dagen tussenuit! Begin augustus heeft Cupido veel pijlen voor u gereserveerd... wat een verleidingskracht! Deze hele maand staat in het teken van ontmoetingen. In september geniet u van alle aandacht die u krijgt. Maar de sterren voorspellen eind september een terugslag.

13-09/23-09 U geniet deze zomer. De maand juli staat in het teken van vriendschap en liefde. Half augustus brengt u in het geheim vele mooie nachten door met uw geliefde en bent u helemaal in de zevende hemel. Profiteer van de periode rond uw verjaardag. Eind september wordt u geïnspireerd en gestimuleerd door een markant persoon, waar u erg op gesteld bent.

Vurigste minnaar: steenbok en stier, beste kameraad: kreeft en schorpioen