" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

BOOGSCHUTTER

22-11/02-12 Een diepgaande verandering in uw liefdesleven brengt u begin juli behoorlijk van uw stuk. Desondanks steekt u al uw energie in een dierbaar persoon. Eind juli wordt u onzeker en weet u het even niet meer. Rond 21 augustus geeft een ontmoeting u tijdelijk weer wat duidelijkheid, waarna u tot eind september het vertrouwen in uzelf verliest.

03-12/12-12 Een hete zomer, waarin juli de voorkeur geniet. Amoureuze relaties worden begunstigd en u herwint uw enthousiasme en vertrouwen. Durf het initiatief te nemen, want er wachten mooie avontuurtjes met uw prins(es). De kunst van het verleiden bent u nog niet verleerd! In augustus gaat het wat minder, maar vanaf 26 augustus zegeviert de ware liefde.

13-12/22-12 U bent deze zomer optimistisch gestemd. Saturnus laat u tot 20 augustus uw gang gaan. Half juli staan u wat de liefde betreft mooie en spannende dagen te wachten. Geniet van de honingzoete sfeer om u heen. De eerste twee weken van augustus hoeft u niet veel van de liefde te verwachten en krijgt u een teleurstelling te verwerken, die tot ver in september zal doorwerken.

Vurigste minnaar: ram en leeuw, beste kameraad: weegschaal en waterman