WEEGSCHAAL


23-09/03-10 Pluto fleurt uw zomer op: u raakt gepassioneerd door degenen die u omringen en u bent weer fascinerend voor hen. Tot 20 augustus bieden gesprekken met vrienden mogelijkheden. Een ontmoeting in juli kan tot iets moois uitgroeien. Begin september neemt u gewaagde beslissingen, niemand kan u stoppen. Rond uw verjaardag zit u vol goede voornemens.

03-10/13-10 Het onverwachte in de vorm van ontmoetingen en avontuurtjes staat deze zomer centraal. Een kind kan invloed hebben op uw liefdesleven. Begin augustus is ideaal om met een vriend(in) een project op te zetten. Een kennismaking met een derde kan u in de zevende hemel doen belanden... Profiteer van eind september, u bent doortastend en duidelijk.

13-10/23-10 Venus laat deze zomer liefderijke stralen op u neer. U komt niets tekort, leeft in een gemoedelijke sfeer en zit met uw omgeving op één lijn. Tot 15 juli begunstigt zij uw vriendschappen en wordt de band met uw dierbaren hechter. Liefdesrelaties die zich in de eerste helft van juli ontpoppen, hebben een grote kans van slagen.Terug