VISSEN


19-02/29-02 Jupiter belooft u een zomer van welvaart, ontwikkeling en communicatie. Toch ligt er ook tegenslag op uw pad. In juli trekt het avontuur en van half juli tot half augustus viert de liefde, mits u zich wat aanpast, hoogtij. Begin september bent u nerveus en oververmoeid. Degenen van na de 24ste krijgen het in de nazomer zwaar en kunnen door twijfel in een (liefdes)crisis belanden.

29-02/10-03 U bent deze zomer op zoek naar zekerheid: u verdiept uw relatie en creëert een veilige omgeving. De eerste helft van juli gaat u volledig op in uw geliefde, maar begin augustus bent u avontuurlijk. Begin september is ideaal voor een verbintenis met uw partner. De rest van de maand wordt stormachtig en gaat u minder doeltreffend te werk.

10-03/21-03 Tot uw genoegen staat uw zomer in het teken van de liefde en reizen. De tweede helft van juli schijnt de Zon op uw liefdesleven, uw creativiteit en uw kinderen. U bent de tweede helft van augustus in topvorm, ja, in optima forma! Half september ligt het accent zoals ieder jaar op uw geliefde, die u motiveert en leidt. Laat u (ver)leiden!Terug