TWEELINGEN


21-05/01-06 Een groot deel van deze zomer wordt uw liefdesrelatie gekenmerkt door spanning. De veranderingen op uw werk zijn hier mede debet aan. Desalniettemin staat uw relatie wel op springen. Probeer uw angsten te onderdrukken en luister naar Mercurius die u tot 20 augustus helpt een opening voor een gesprek te vinden. Begin september wordt explosief: wees tolerant, dan schijnt eind september de Zon weer op uw liefdesrelatie.

01-06/11-06 Uranus maakt uw zomer harmonieus. Als u naar het buitenland gaat, beleeft u een gepassioneerde romance. Vooral de eerste helft van augustus is ideaal voor ontmoetingen. Onder invloed van de Zon ontwaakt de schrijver die in ieder van u zit en neemt u met verve de veer ter hand. De tweede helft van september belooft fantastisch te worden. Dit is hét moment om u te verbinden.

11-06/21-06 Tot 15 juli en vanaf 15 augustus geniet u intens van de zomer en staat uw sociale leven centraal. U hebt vele luchtige ontmoetingen, waarin verleiding en de flirt een belangrijke plaats innemen. Meer dan normaal gaat u ongedwongen gesprekken aan. Niemand kan om uw charme en vlotte babbel heen. De tweede helft van augustus brengt geluk.Terug