STIER


20-04/30-04 Vooral als u van voor de 26ste bent, hebt u deze zomer de neiging u te goed te doen. Pas op voor valse schijn en uitdaging. Geniet van mooie momenten, maar laat u niet verblinden: niet alles wat blinkt is van goud. Vermijd in juli conflicten en pas op voor illusies. Als compensatie viert de liefde van half juli tot half augustus hoogtij.

30-04/10-05 U krijgt deze zomer te maken met het onverwachte, waardoor u nieuwe verantwoordelijkheden krijgt. Ondanks tegenslag moet u zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Gebruik de eerste helft van juli om uw doel helder voor ogen te krijgen. Begin augustus komt alles in een stroomversnelling en neemt u een drastisch besluit. De stress neemt begin september af en u hervindt zich in een relatie.

10-05/21-05 Huis en haard staan deze zomer centraal. Tot half juli en in september gaat u helemaal op in de vreugde van uw gezin of familie. U verfraait uw woning en opent deuren voor uw naasten. Rond 24 augustus kunt kunt u problemen verwachten. U raakt verwikkeld in een conflict met uw geliefde of familielid. Gebruik uw diplomatie om de gemoederen te sussen.Terug