SCHORPIOEN


23-10/02-11 Uw partner lijkt deze zomer de oorzaak van al uw problemen. Juli wordt gekenmerkt door stress en daarbij zorgen financiële misverstanden tot 20 augustus voor verwarring. De sterren stellen tussen half juli en half augustus een joker beschikbaar. Ware liefde of eeuwige vriendschap leidt naar de oplossing. Vanaf eind augustus klaart de lucht op.

02-11/12-11 Deze zomer kunt u in de eerste helft van juli uw positie verbeteren en neemt u een goed besluit. Begin augustus wordt u op de proef gesteld met desastreuze gevolgen. Een breuk met het verleden maakt het aanvaarden van de realiteit nog moeilijker. In september komt u wat tot uzelf en kunt u iets met een ander opbouwen, hoewel van echte stabiliteit geen sprake is.

12-11/22-11 Venus staat deze zomer niet aan uw zijde. Zij maakt u onvriendelijk en een slecht minnaar. Toch gaat u in de tweede helft van juli een fantastische tijd tegemoet; ideaal voor een vakantie! Eind augustus is het weer hommeles. De sfeer is gespannen en u bent prikkelbaar. Half september bent u op het werk succesvol, wat uw liefdesperikelen enigszins compenseert.Terug