MAAGD


23-08/02-09 Als u van voor de 29ste bent, vervult Jupiter uw zomer met vreugde en neemt u in juli juiste beslissingen. In de liefde gaan wensen tussen half juli en half augustus in vervulling; uw werk wordt eind augustus een succes. Pluto wil dat de maagden van na de 28ste hun zekerheden veiligstellen. Voor u allen staan begin september huiselijke spanningen centraal.

02-09/12-09 Saturnus plaatst u deze zomer op de voorgrond. De eerste helft van juli kiest u voor het buitenland of iets cultureels. Begin augustus bent u in topvorm en helpt u een dierbare in nood. De tijd rond uw verjaardag is versterkend, maar eind september moet u uw energie niet verspillen! Wat de liefde betreft, moet u maar niet te veel verwachten.

12-09/23-09 U wacht een rustige zomer. U lijkt zich niets aan te trekken van de gespannen sterrenconjunctuur die overheerst. Half juli worden vriendschappen hechter. Uw sociale leven en een romance vol passie staan de tweede helft van augustus centraal. Rond uw verjaardag krijgt u alle bewegingsvrijheid om goed aan het nieuwe zonnejaar te beginnen.Terug