LEEUW


22-07/02-08 Uw aanpassingsvermogen wordt deze zomer op de proef gesteld. Vooral in juli en in mindere mate augustus hebt u moeite de zaken helder te zien. U ervaart dit als beklemmend en wil de stress ontvluchten. Het is pas in september dat de lucht weer opklaart. Wat betreft de liefde hoeft u nergens op te rekenen; romantiek is deze zomer ver te zoeken.

02-08/12-08 Radicale veranderingen en tegenslag staan deze zomer centraal. In juli moet u overhaaste beslissingen nemen en alle zeilen bijzetten. Een nieuwe situatie (breuk?) moet u begin augustus de baas worden, wat de nodige stress veroorzaakt. Vanaf 15 augustus neemt de spanning af, maar pas half september hebt u uw emoties onder controle.

12-08/23-08 U bent deze zomer de lieveling van Venus. Tot half juli biedt zij u kansen in de liefde, die vanaf half augustus uit kunnen bloeien tot iets moois. Wel zult u met rivaliteit te maken krijgen en er zijn ups en downs, zoals dat hoort bij een hartstochtelijke romance! In september keert de serene rust terug en kunt u genieten van het leven.Terug