KREEFT


21-06/01-07 Jupiter staat deze zomer achter uw vriendschappen en zaken. Daarbij geniet u van welvaart en het geluk lacht u in juli en augustus toe. Juli wordt dynamisch: u gaat uitdaging niet uit de weg. Van half juli tot half augustus straalt Venus op uw liefdesleven, maar eind september brengt de Zon u een familieprobleem of zorgen omtrent uw woonsituatie.

01-07/12-07 Saturnus zorgt deze zomer dat uw initiatieven van de grond komen en dat uw relaties intiemer worden. Rond uw verjaardag krijgt u erkenning. De eerste helft van augustus bent u doeltreffend en lost u problemen meesterlijk op. Een romance kan uitgroeien tot een duurzame relatie. De tweede helft van september nodigt uit tot onderhandelen.

12-07/22-07 U kunt deze zomer gebruiken om weer tot uzelf te komen. De sterren zullen u nauwelijks storen en gunnen u bewegingsvrijheid. Rond uw verjaardag staat u in het middelpunt. Met dit nieuwe zonnejaar is de tijd aangebroken om beslissingen te nemen: reken op de tweede helft van augustus, want dan bent u in absolute topvorm. Sport, actie en het nemen van initiatieven staan centraal.Terug